Анотація
Рбоча програма
Лекції
1.1. Крупи
1.2. Борошно
1.3. Хлібобулочні вироби
1.4. Макаронні вироби
1.5. Хлібобулочні вироби пониженої вологості
2.1. Споживна цінність плодів та овочів
2.2. Харчові речовини плодів та овочів
2.3. Товарознавча класифікація плодів та овочів
2.4. Свіжі овочі
2.5. Свіжі плоди
2.6. Товарна обробка плодів та овочів
2.7. Товарна якість плодів та овочів
2.8. Зберігання плодів та овочів
2.9. Продукти переробки овочів та плодів
3.1. Крохмаль і крохмалепродукти
3.2. Цукор та цукрозамінники
3.3. Мед
4.1. Кондитерські вироби. Сировина та класифікація
4.2. Варені фруктово-ягідні вироби. Мармелад. Пастила
4.3. Драже. Ірис. Халва
4.4. Карамель. Цукерки
4.5. Шоколад. Какао-порошок
4.6. Борошняні кондитерські вироби - печиво, пряники, вафлі
4.7. Кекси. Рулети. Торти і тістечка
4.8.Кондитерські вироби національні та вироби спецпризначення
5.1. Смакові товари. Чай і чайні напої
5.2. Кава та кавові напої
5.3. Прянощі та приправи
5.4. Безалкогольні напої
5.5. Пиво
5.6. Алкогольні напої
6.1. Харчові жири. Склад, властивості
6.2. Рослинні олії
Лабораторні роботи
ЛР 1 Борошно
ЛР 2 Крупи
ЛР 3 Макаронні вироби
ЛР 4 Хліб
ЛР 5 Бубликові, сухарні
ЛР 6 Фруктово-ягідні вироби
ЛР 7 Карамель
ЛР 8 Цукерки
ЛР 9 Шоколад
ЛР 10 Печиво
ЛР 11 Чай
ЛР 12 Прянощі
ЛР 13 Мінеральні води
ЛР 14 Кекси
ЛР 15 Олія
ЛР 16 Свіжі овочі
ЛР 17 Овочеві консерви
ЛР 18 Крохмаль
Тематика самостійної роботи
Глосарій
Література
Питання для екзамену
Тести