ЛІТЕРАТУРА
1. Сирохман І.В., Задорожний Ф.М. Товарознавство
продовольчих товарів: навчальний посібник. Харків: Світ Книг, 2016. 710 с.
2. Бровко О. Г.,
Гордієнко Г.С., Дятлов
В.В. та ін. Товарознавство. Харчові продукти
рослинного походження: навч. посібник / Львів : Магнолія, 2013. 320с.
3.Осика В.А.
Товарознавство. Харчові продукти. Розділ Фрукти, ягоди, овочі, гриби та
продукти їхньої переробки . Київ: КНТЕУ,
2013. 100 с.
4. Тищенко Є.В. Харчові жири: Підручник для студ. вищ.
навч. закл. 3-тє вид., доповн. і переробл. Київ: КНТЕУ, 2013.268 с.
5. Нормативно-технічна документація на продовольчі
товари рослинного походження.