ЛІТЕРАТУРА

 

 

1. Сирохман І.В., Задорожний Ф.М. Товарознавство продовольчих товарів: навчальний посібник. Харків: Світ Книг, 2016. 710 с.

2. Бровко О. Г., Гордієнко Г.С., Дятлов В.В.  та ін. Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження: навч. посібник /  Львів : Магнолія, 2013.  320с. 

3.Осика В.А.  Товарознавство. Харчові продукти. Розділ Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки . Київ: КНТЕУ,  2013. 100 с.

4. Тищенко Є.В. Харчові жири: Підручник для студ. вищ. навч. закл. 3-тє вид., доповн. і переробл. Київ: КНТЕУ, 2013.268 с.

5. Нормативно-технічна документація на продовольчі товари рослинного походження.