ТЕМАТИКА САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ

 

Крупи та круп’яні концентрати

Борошно

Хлібобулочні вироби

Макаронні вироби

Сухарні та  бубликові вироби

Споживча цінність плодів та хімічний склад плодів, овочів

та продуктів їх переробки

Класифікація плодів і овочів

Товарна обробка та товарна якість плодів та овочів

Свіжі овочі

Свіжі плоди

Консервована плодоовочева продукція

Заморожені та сушені плоди і овочі

Ферментовані овочі і плоди

Крохмаль і крохмалепродукти

Цукор та замінники цукру

Мед натуральний та штучний

Цукристі кондитерські вироби

Борошняні кондитерські вироби

Чай і чайні напої

Кава та кавові напої

Прянощі і приправи

Безалкогольні напої

Слабоалкогольні та алкогольні напої