ТЕМАТИКА САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
Крупи
та круп’яні концентрати |
Борошно |
Хлібобулочні
вироби |
Макаронні
вироби |
Сухарні
та бубликові вироби |
Споживча
цінність плодів та хімічний склад плодів, овочів та
продуктів їх переробки |
Класифікація
плодів і овочів |
Товарна
обробка та товарна якість плодів та овочів |
Свіжі
овочі |
Свіжі
плоди |
Консервована
плодоовочева продукція |
Заморожені
та сушені плоди і овочі |
Ферментовані
овочі і плоди |
Крохмаль і крохмалепродукти |
Цукор та
замінники цукру |
Мед
натуральний та штучний |
Цукристі
кондитерські вироби |
Борошняні
кондитерські вироби |
Чай і
чайні напої |
Кава та кавові
напої |
Прянощі і
приправи |
Безалкогольні
напої |
Слабоалкогольні
та алкогольні напої |