Список рекомендованої літератури

 

1.       Ауэрман Л.Я. Технология хлебопекарного производства. – Санкт-Петербург: Профессия, 2003 – 416 с.

2.       Берник П.С., Стецько З.А., Паламарчук І.П. та ін. Механічні процеси і обладнання переробного та харчового виробництва: Навч посібник. Львів: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка“, 2004. – 336 с.

3.       Богомолов О.В., Гурський П.В., Богомолова В.П. Курсове та дипломне проектування обладнання переробних і харчових підприємств: - Х.: Еспада, 2005. – 432 с.

4.       Б. М. Азаров. Технологическое оборудование пищевых производств. – М.: Агропромиздат, 1988, – 344 с.

5.       Закалов О.В., Закалов І.О. Технологічне обладнання харчових виробництво: – Тернопіль., 2000, – 406 с.

6.       Заплєтніков І.М., Мирончук В.Г., Кудрявцев В.М. Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв: навч. посібник. К.: “Кафедра”, “Центр учбової літератури”, 2012.

7.       Кононюк А.Е., Басанько В.А. Справочник конструктора оборудования пищевых производств. – К.: Техніка, 1981. – 320с.

8.       Машины и аппараты пищевых производств. В 2 К.: Учебн. Для вузов / С.Т. Антипов и др.; под ред. акад. РАСХН В.А. Панфилова. – М.: Высшая школа, 2001.

9.       Мирончук В.Г., Гулий І.С., Пушанко М.М. та ін. Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості / За ред. В.Г. Мирончука. Підручник. – Вінниця: Нова книга, 2007. – 648 с.

10.  Мирончук В.Г., Орлов Л.О. та інші. Розрахунки обладнання підприємств переробної і харчової промисловості. – Вінниця, 2004. – 282с.

11.  Основы расчета и конструирования машин и автоматов пищевых производств / Под ред. Соколова А.Я. – М.: Машиностроение, 1969 – 638с.

12.  Оборудование для переработки сыпучих материалов: учебное пособие / В.Я. Борщев, Ю.И. Гусев, М.А. Промтов, А.С. Тимонин. – М. :«Издательство Машиностроение-1», 2006. – 208 с.

13.  Петько В.Ф., Гапонюк О.І., Петько Є.В., Ульяницький А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерських виробництв. Підручник. / За ред. О.І. Гапонька – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 432 с.

14.  Процессы и аппараты пищевых производств. Примеры и задачи. – К.: Вища школа, 1992. – 232 с.

15.  Соколов В.И. Основы расчета и конструирования машин и аппаратов пищевых производств. – М.: Машиностроение, 1983 – 447с.

16.  Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв / За ред. О.Т. Лісовенка. – К.: Наук, думка, 2000. – 282 с.

17.  Устройство и эксплуатация оборудования предприяитй пищевой промышленности. / Под ред. К. Т. Н., доц. А.Н. Драгилева. – М.: Агропромиздат. 1988. – 399 с.

18.  Хроменков В.М. Оборудование хлебопекарного производства: Учебн: – М.: НРПО, 2000. – 320 с.