Список
рекомендованої літератури
1. Ауэрман Л.Я. Технология хлебопекарного производства. – Санкт-Петербург: Профессия,
2003 – 416 с.
2. Берник П.С.,
Стецько З.А., Паламарчук І.П. та ін. Механічні процеси і обладнання переробного
та харчового виробництва: Навч посібник. Львів: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка“, 2004. –
336 с.
3. Богомолов О.В., Гурський П.В., Богомолова В.П.
Курсове та дипломне проектування обладнання переробних і харчових підприємств:
- Х.: Еспада, 2005. – 432 с.
4. Б. М. Азаров.
Технологическое оборудование
пищевых производств. – М.: Агропромиздат, 1988, – 344 с.
5. Закалов О.В., Закалов І.О. Технологічне обладнання харчових виробництво: –
Тернопіль., 2000, – 406 с.
6. Заплєтніков І.М., Мирончук В.Г., Кудрявцев В.М. Експлуатація і обслуговування
технологічного обладнання харчових виробництв: навч.
посібник. К.: “Кафедра”, “Центр
учбової літератури”, 2012.
7. Кононюк А.Е., Басанько В.А. Справочник
конструктора оборудования пищевых
производств. – К.: Техніка, 1981. – 320с.
8. Машины и аппараты пищевых производств. В 2 К.: Учебн. Для вузов / С.Т. Антипов и др.; под ред. акад. РАСХН В.А. Панфилова.
– М.: Высшая школа, 2001.
9. Мирончук В.Г.,
Гулий І.С., Пушанко М.М. та ін. Обладнання
підприємств переробної та харчової промисловості / За ред. В.Г. Мирончука. Підручник. – Вінниця: Нова книга, 2007. – 648 с.
10. Мирончук В.Г.,
Орлов Л.О. та інші. Розрахунки обладнання підприємств переробної і харчової
промисловості. – Вінниця, 2004. – 282с.
11. Основы расчета и конструирования машин и
автоматов пищевых производств / Под ред. Соколова
А.Я. – М.: Машиностроение, 1969 – 638с.
12. Оборудование для переработки сыпучих материалов:
учебное пособие / В.Я. Борщев, Ю.И. Гусев, М.А. Промтов,
А.С. Тимонин. – М. :«Издательство Машиностроение-1», 2006. – 208 с.
13. Петько
В.Ф., Гапонюк О.І., Петько Є.В., Ульяницький
А.В. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерських
виробництв. Підручник. / За ред. О.І. Гапонька – К.: Центр учбової літератури,
2007. – 432 с.
14. Процессы и аппараты пищевых производств. Примеры и задачи. – К.: Вища школа, 1992. – 232 с.
15. Соколов
В.И. Основы расчета и конструирования машин и аппаратов
пищевых производств. – М.: Машиностроение, 1983 – 447с.
16. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних
виробництв / За ред. О.Т. Лісовенка. – К.: Наук,
думка, 2000. – 282 с.
17. Устройство и эксплуатация оборудования предприяитй пищевой промышленности. / Под ред. К. Т.
Н., доц. А.Н. Драгилева. – М.: Агропромиздат.
1988. – 399 с.
18. Хроменков В.М. Оборудование хлебопекарного производства: Учебн: – М.: НРПО,
2000. – 320 с.