РЕКОМЕНДОВАНІ ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ
Літературні джерела
1. Байдакова Л.І., Ягелюк
С.В. Експертиза товарів. Підручник для студентів ВНЗ. Видавничий Дім «Слово», 2014 –
312с. ISBN 978-966-194-197-6
2. Ягелюк, С. В. (2022) Експертиза якості
плодоовочевої продукції. Сільськогосподарські машини, 48.
118-124
3. Ягелюк, С. В., Артюх, Т. Н., & Данильчук, А. М. (2023). Забезпечення якості розчинної кави. Товарознавчий вісник, 1(16), 224-234.
4. Boyko G., Holovenko T., Yageluk
S., Dombrovskaya O., Kuzmina T. and Evtushenko V.
(2021) Methods for improving the qualitative indicators of fabric on the basis
of hemp cotinine for the top of footwear. Fibres
and Textiles 28(2), 3-8 (SCOPUS).
5. Boyko, G; Evtushenko, V; Berezovsky,
Y; Fursa, O; Yaheliuk, S; Holovenko, T; Maksimchenko, Y; Kraglik,
V; Kapitonov, A; Momotok,
E (2023) Dependence of hydrophobic properties of textile material on the
anatomical structure bof hemp fibers in its basic. AD ALTA-Journal of Interdisciplinary
Research. 13(2), 234-237 Spesial Issue. (Web of Science)
6. Ягелюк С.В. Експертиза товарів в
митній справі. Методичні вказівки до самостійної роботи для студентів
спеціальності 076 “Підприємництво торгівля та біржова діяльність” денної та
заочної форм навчання / С.В. Ягелюк. Луцьк: ЛДТУ,
2024. – 28с.
7. Ягелюк С.В. Експертиза товарів в
митній справі. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів
спеціальності 076 “Підприємництво торгівля та біржова діяльність” денної та
заочної форм навчання/ Ягелюк С.В. ЛНТУ, 2024. – 24 с.
8. Байдакова Л.І., Ягелюк
С.В., Байдакова І.М.. Товарознавство. Непродовольчі
товари: товари господарські та будівельні: Підручник. Видавничий Дім «Слово»,
2013 – 271 с.: іл.
9. Торгово-промислова
палата України. Методика проведення товарознавчої експертизи експертам торгово-промслових палат в Україні МСЯ01-05.- К., 2020. – 62 с.
10. Товарознавство
харчових продуктів тваринного походження / Т.С. Ярошевич.
- Навчальний посібник. – Луцьк: РВВ
ЛНТУ, 2015. - 278 с.
11. Стандартизація,
сертифікація та експертиза якості харчових продуктів. [Текст]: методичні
вказівки до лабораторних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня
вищої освіти освітньої програми «Харчові технології та ресторанне
господарство», галузі знань 18 Виробництво та технології, спеціальності 181
Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С. В. Ягелюк, Т.С. Ярошевич – Луцьк:
Луцький НТУ, 2021. – 36 с.
12. Стандартизація,
сертифікація та експертиза якості харчових продуктів. [Текст]: методичні
вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів другого
(магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Харчові технології та
ресторанне господарство», галузі знань 18 Виробництво та технології,
спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад.
С. В. Ягелюк, Т.С. Ярошевич
– Луцьк: Луцький НТУ, 2021. – 24 с.
13. Т. Михальськи, Ф. Ліліє, А. Досін.
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського
харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів. 2016. 326 с.
14. Ємченко І.
В., Батутіна А. П. Експертиза товарів. Навчальний
посібник. – К: ЦУЛ, 2015.с 278 с.
15. Коломієць
Т. М., Притульська Н. В., Романенко О. Л. Експертиза
товарів: Підручник. – К.: Київ. нац. торг.-екон. унт, 2017, – 274 с.
16. Yasmine Motarjemi
Huub Lelieveld. Food Safety Management.
1st Edition. A Practical Guide for the
Food Industry. Academic Press. 2014, p. 1170
Інформаційні ресурси в мережі
Інтернет
17. Ягелюк С. В. Стандартизація, сертифікація та експертиза якості харчових
продуктів. Електронний посібник 2021
18. Ягелюк С. В. Експертиза товарів.
Електронний посібник 2024
19. Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського
господарства. http://www.me.gov.ua
20. UNECE (Економічна Комісія Організації Об'єднаних Націй у Європі) Робоча група з регуляторного співробітництва та політики стандартизації: http://www.unece.org/trade/wp6/Recommendations/Recommendations.html
21. «Блакитна настанова» із впровадження правил Європейського Союзу щодо продукції.
2014. https://knute.edu.ua/file/MTc=/db801a8e0a18da8685b2f55f7bcbb392.pdf
22. Українська агенція зі стандартизації. http://uas.org.ua
23. Food authenticity testing part 2: Analytical techniques https://www.ifst.org/resources/information-statements/food-authenticity-testing-part-2-analytical-techniques
24. Впровадження
системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів : практичний посібник /
А. С. Ткаченко, Ю. О. Басова, О. О. Горячова та ін. ; за загальною редакцією А.
С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 137 с.
http://puet.edu.ua/sites/default/files/haccp_posibnik.pdf