Лабораторна робота №11
Встановлення цін номенклатури у програмі «BAS Бухгалтерія»
Завдання
1. Довіднику Типи цін номенклатури створити нові типи
цін:
· Ціна продажу
· Гуртова ціна продажу.
Для того щоб відкрити потрібний Довідник доцільно скористатись кнопкою Всі функції. Порядок відкриття
заповнення документа показаний на рис.1-2.
Рис.1
Рис.2
Завдання
1. Для виготовленої
6.08.20хх р. готової продукції : Класичне
пісочне печиво, Ромашка пісочне печиво, кошики з фруктами та кошики з цукатами
встановити Ціну продажу,
яка на 100% більша від планової ціни
(рис.3-7). Дата документа 6.08.20хх р.
Створюємо новий документ Встановлення цін номенклатури (копіюванням документа-основи),
рис.3. У новоствореному документі
видаляємо непотрібні рядки.
Рис.3
Далі
змінити дату, змінити тип ціни Ціна продажу і змінювати ціни, рис. 4
Рис.4
Рис.5
Рис.6
Рис.7
Завдання
2. Для виготовленої
6.08.20хх р. готової продукції: Еклер встановити
Ціну продажу, яка на 100% більша від планової ціни. Дата документа 6.08.20хх р.
Завдання
3. Для виготовленої
6.08.20хх р. готової продукції: Класичне
пісочне печиво, Ромашка пісочне печиво, Еклер, кошики з фруктами та кошики з
цукатами встановити Гуртову ціну продажу для продукції, яка на 85% більша від планової ціни. Дата документа 6.08.20хх р.
Завдання
4. Для виготовленої
готової продукції: Вівсяне печиво встановити
Ціну продажу, яка на 80% більша від планової ціни. Дата документа 9.08.20хх р.
Завдання 5.
Для виготовленої
готової продукції: Вівсяне печиво встановити
Гуртову ціну продажу, яка на 70%
більша від планової ціни. Дата документа
9.08.20хх р.
Завдання
6. Для виготовленої
готової продукції: Трубочки зі згущеним
молоком і горіхами встановити Ціну
продажу, яка на 110% більша від
планової ціни. Дата документа 9.08.20хх
р.
Завдання
7. Для виготовленої
готової продукції: Трубочки зі згущеним
молоком і горіхами встановити Гуртову
ціну продажу, яка на 95% більша від планової ціни. Дата документа 9.08.20хх р.
Завдання
8. Для виготовленої
готової продукції: Пончики Світязький і Шацький встановити Ціну продажу, яка на 100%
більша від планової ціни. Дата документа
10.08.20хх р.
Завдання
9. Для виготовленої
готової продукції: Пончики Світязький і Шацький встановити Гуртову ціну продажу, яка
на 70% більша від планової ціни. Дата документа 10.08.20хх р.
Завдання
8. Для виготовленої
готової продукції: Булочки ванільні та з
кунжутом встановити Ціну продажу, яка на 90% більша від планової ціни. Дата документа 11.08.20хх р.
Завдання
9. Для виготовленої
готової продукції: Булочки ванільні та з
кунжутом встановити Гуртову ціну продажу, яка на 60%
більша від планової ціни. Дата документа
11.08.20хх р.
Завдання
10. Для Подарункових наборів
№1 на 18 серпня 20хх р. встановити ціну продажу, яка на 150% більша від планової ціни.
Завдання
10. Для Подарункових наборів
№2 на 18 серпня 20хх р. встановити ціну
продажу, яка на 150% більша від
планової ціни.